nuffnang

heartbeat.my

Wednesday, May 5, 2010

Kontes Ibu Kaulah Sumber Inspirasiku

mama aqif nak try contest sempena hari ibu yang dianjurkan oleh aunty zai (link)..tp tu la,mama aqif godeh2 gmbr kat dlm pc kat opis ni tak la plak gambar ngan mak ataupun mama mertua ..yg ada gmbr ngan diorg time kawin je..manala mama aqif campak gmbr2 lain..iskh3 nak kena bergambar lagi byk dengan mak dan mama ni..

Gambar bersama mak dan arwah ayah ketika majlis perkahwinan

gambar bersama mama juga di hari perkahwinan


Kena buat sikit ayat, kata-kata ini dituju khas untuk mak dan mama ...

Ibu Kaulah Sumber Inspirasiku. Kecekalanmu, ketabahanmu dan semangatmu dalam mendidik dan membesarkan anak-anak sehingga mereka berjaya membuat diriku terasa kagum padamu dan terasa kerdil disisi mu. Kaulah ibu, kau jua lah teman, setia menanti, setia mendengar apa jua keluhan anakmu..ibu, setiap keringatmu yang menitis hanyalah semata-mata kerana anak-anakmu..terima kasih mak dan mama kerana telah bersusah demi anak-anak mu ini ..sesungguhnya pengorbananmu tidak terhingga banyaknya..


SELAMAT HARI IBU

No comments:

Post a Comment

nuffnang