nuffnang

heartbeat.my

Monday, May 24, 2010

1st Wedding Anniversary Giveaway

Selamat Ulangtahun Perkahwinan yg ke 7 untuk ibu dini n mr hubby nya..
semoga berbahagia sehingga ke akhirnya...smpi ke syurga la kiranya..
nak kena suggest hadiah ke?huhuhuhu mama aqif pun sokmo dok pening kepala mencari hadiah tuk papa aqif tetiba nak suggest ke org plak ..iskh3...
harap2 terima la idea ni ye :p
mama aqif nak cadangkan bagi la set baju kemeja siap ngan tie, tali pinggang ngan tie clip :D
ok tak?
mama aqif mungkin bagi hadiah yg sama kot pada papa aqif minggu depan :D
ops, terbocor rahsia plak :p
yang lain, tolong bagi cadangan kat ibu dini ni yer..(link)

5 comments:

  1. buat mama aqif.thank u n nice suggestion..apa2 pun gud luck...

    ReplyDelete
  2. gewd luck mama aqif!hihi..lebih kurang plak hadiah kte suggest..ifa xtiru ye kak..baru je anta link nampak akak pun join..tue yg drop by..=)

    ReplyDelete
  3. hihi...sila cari ngn cepat ye mama aqif..yg cumil2..=)..gewd luck mencari ye..

    ReplyDelete
  4. apa2 pun ifa n mama aqif..u all d best ler..sbb cepat join..bkn apa risau gak kalau2 x derk org join...

    ReplyDelete
  5. me singgah baca entry :) good luck!

    ReplyDelete

nuffnang