nuffnang

heartbeat.my

Wednesday, June 23, 2010

Pengumuman

kepada pemenang Hadiah Untuk Eriem, mama aqif nak minta maaf banyak2 sgt atas kelewatan mengepos hadiah..

memandangkan mama aqif baru je balik dari sarawak, so hadiah tu pun mama aqif baru je terima..insyaAllah dalam masa terdekat ni mama aqif cuba poskan semua hadiah pemenang..maaf sgt2 :(

untuk peserta Hadiah Ulangtahun Perkahwinan, mama aqif akan update dalam masa terdekat nanti..tp buat masa ni maaf sangat2 mama aqif sangat busy ..ditambah plak badan sangat2 lemah..pregnant kali ni berat badan turun mendadak ..dah smpi tahap kurus tak rupa org pregnant dh pun.. :(

so, sngt2 minta maaf..mgkn itu sekadar alasan..so mama aqif akan cuba sedaya-upaya utk memenuhi janji ..harap bersabar :(

16 comments:

  1. ambil masa Ena. jgn rush sngt.
    kesihatan perlu diutamakan ><
    semoga Ena sihat2 belaka ^^

    ReplyDelete
  2. tk ur time kay, jg kesihatan, org mengandung ni kena hati2 lebih ;-)

    ReplyDelete
  3. take your time..

    jangan gopoh2.. jaga kandungan baik2.. Kak Nida setia menunggu...

    ReplyDelete
  4. ena..jaga diri elok2 tau..yg lain2 tu ketepikan dulu..jgn dipikir sangat...

    ReplyDelete
  5. patutlah dah lama tak dengar berita daripada marina...bercuti yer...jaga kesihatan yer

    ReplyDelete
  6. Alhamdulillah, sampai jugak brg2 tu..ingatkan dah hilang dah..

    take care!! makan byk2...klu muntah, paks jugak mkn lg.. ;p y pasti air mmg kena minum byk2...

    ReplyDelete
  7. xpe mama aqif...sila jaga diri gn baik ye kak...=)..patut lama xnampak akak..

    ReplyDelete
  8. take care yer
    kami semua ok jer, sbr menunggu hadiah ;)

    ReplyDelete
  9. a'ahh jaga kesihatan tu... Semoga cepat sihat!

    ReplyDelete
  10. mama aqif kene jaga kesihatan..kalau tak kesian kat baby dalam perut..amik multivitamin tak? takut effect perkembangan baby pulak..hadiah untuk ulangtahun perkahwinan tu nanti sy pos pertengahan bulan 7 nanti boleh..sorry lewat..tak sempat nak g beli lagi..mcm2 hal jgk berlaku kat sini..huhu..awak nak berapa hadiah dari sy?

    ReplyDelete
  11. salam sis `Ena
    1st time jumpa blog ni masa blogwalking
    dah ter log in blog berkaitn kerja,jd saya tinggalkn jejk guna profile ni jerla
    apapun betul kata kengkawan,kesihatan kena d utamakn.

    ReplyDelete
  12. apa citer mama aqif ni agaknyer..moga2 sihat lah..sbb dh lama benar blog ni dormant ni..
    salam ramadhan al-mubarak

    ReplyDelete
  13. salam sis..sis sihat??lamanya sis xupdate blog nie..moga sihat2 je sis..=)

    ReplyDelete
  14. salam sis..ifa harap sis sihat je tau..
    take cre sis..

    nie link utk sis...
    tq utk hadiah itu..=)

    http://tiefazatie.blogspot.com/2011/01/at-lastlondon-souvenir.html

    ReplyDelete
  15. Perkenalkan, saya dari tim kumpulbagi. Saya ingin tau, apakah kiranya anda berencana untuk mengoleksi files menggunakan hosting yang baru?
    Jika ya, silahkan kunjungi website ini www.kumpulbagi.com untuk info selengkapnya.

    Di sana anda bisa dengan bebas share dan mendowload foto-foto keluarga dan trip, music, video, resepi dalam jumlah dan waktu yang tidak terbatas, setelah registrasi terlebih dahulu. Gratis :)

    ReplyDelete

nuffnang