nuffnang

heartbeat.my

Tuesday, June 1, 2010

The Cutest Mama & Baby Contest

Mama aqif join contest lagi :) kali ni contest tuk mama n baby cute (cute ke mama nie? ;p ) ok2, nak tahu lebih lanjut sila klik ye..

mama dok pilih punya pilih gambar, akhirnya mama letak la gmbr ni ..susah rupanya nak memilih gambar nie..dan mama baru perasan mama tak banyak sgt bergambar dengan aqif..iskh3..

nama anak : mohamad thaqif amsyar bin mohd syaiful azli
umur anak : 8bulan
nama mama : marina mohamed
gambar kat atas tu ambil ketika umur aqif 6 bulan..sesaje jer nak ambil gambar aqif kat kawasan Rumah Tamu UiTM Jengka..lagipun waktu tu nak amik gambar bersama Batrisya (anak kawan) sekali tu yang leh g UiTM tu..hehehee kalau perasan, mama aqif dan aqif dua2 tak tgk kamera pun ala2 cam "sila tgk ke kiri ye" ..aqif pun ikut la tgk kiri (mcm aqif tu paham je :p )
okla, nak tahu lebih lanjut sila la tgk blog penganjur yer :)

3 comments:

  1. comelnyer baby aqif ni...same lak name dgn abg amsyar...tq coz sudi join contest ni....:)

    good luck yer!!!

    ReplyDelete

nuffnang