nuffnang

heartbeat.my

Tuesday, June 1, 2010

Give Away "Cayang Ibu"

yeyeye mcm dah lama je mama aqif tak join GA or contest..so mestilah mama aqif tak nak ketinggalan nak join GA dari ibu Imanina.. nak tahu lebih lanjut sila klik ..
hhmmm nak kena tag 5 orang..so mama aqif nak tag ....



gambar ni ambil kat De Rhu Resort Kuantan..dan ni muka aqif 1st time masuk kolam :) sebelum ni mana penah bwk g mana2 kolam melainkan bath tub dia sendiri je kat bilik air :) muka cam best je dok dalam air tu..sejak itu aqif sgt suka berendam air samada kat kolam atau pun kat jeram..suka main air


1 comment:

nuffnang