nuffnang

heartbeat.my

Saturday, June 19, 2010

Hadiah Ulangtahun Perkahwinan

Seperti yang dijanjikan mama aqif nak buat giveaway sempena anniversary mama aqif dan jugak kawan2 mama aqif, aunty sherry ngan aunty keen (gmbr kawin diorg leh tgk entry sblm ni) ...

suka tak ni?

kalau bab hadiah..ermmm tak tahu lagi, aunty sherry dah setuju nak tolong sponsor (adiah dari Aussie tu ), dan mama aqif akan tambah hadiah dari Sarawak (mama aqif nak balik sarawak 14 jun - 19 jun ni ), so tak sure la hadiah tu best ke tak tuk korg..

okla, terus ke syarat (nama pun giveaway so korg buat entry simple2 sudah ) ;

1) buat entry tajuknya ' Hadiah Ulangtahun Perkahwinan '

2) add blog mama aqif ngan blog aunty sherry kat dalam bloglist tau ;p

3) letakla banner gambar mama aqif n family dalam entry n link back ke entry ni ye

-saje nak promote mama aqif hahahaha ...

4) dalam entry tu korang letak ar gmbr kahwin korg yg cun2 ;p

kalau tak kawin lagi letak ar gmbr tunang

kalau tak tunang lagi, letak ar gmbr korg ngah berposing sakan

-sesaje nak suh korg promote diri korg plak ;p

5) pastu cerita sikit gana korg kenal ngan pasangan (saje nak tahu :p ), kalau takde pasangan lagi korg cerita la apa2 yg korg nak cerita

6) pastu cam biasa tinggalkan la comment kat entry ni

senang tak? ke susah sgt?

tarikh tutup : 19 Jun 2010

ps: jgn lupa contest Hadiah Untuk Eriem jugak tau

Apa2 layan ar dulu gambar mama aqif time kawin dulu

hahahaha nama pun giveaway sempena anniversary mama aqif so layan jela yer :D


kenangan arwah arwah

51 comments:

  1. cun, comel memang debumlah mama aqif nie....mcm nak joinlah...tapi malu sebab gambar kawin zai tak glamer n cun..hehehe

    ReplyDelete
  2. mama Aqif..
    mama dhiya dah join tau..
    nanti check ek aper yg x cukup..
    bloglist aunty sherry tu esok baru leh update ler
    bodband agak perlahan arini..tapi dah folow dia

    http://violetgloves.blogspot.com/2010/05/hadiah-ulangtahun-perkahwinan.html

    ReplyDelete
  3. lucky draw ker? or based on kriteria apa yer?

    ReplyDelete
  4. eily, mekasih join GA nie :)

    aunty zai, n kak ayu, jomla join GA ni..simple je kan :)

    mama zharfan, ala2 lucky draw jugak la tp bukan mama aqif yg pilih ..

    ReplyDelete
  5. ada limit ke nak letak gamba ni?

    ReplyDelete
  6. SyidaMislan,

    jomla join, letak la seberapa bnyk gmbr yg nak letak, takpe..leh ramai2 tgk kan :)

    ReplyDelete
  7. hye mama aqif..
    dgn ini..ifa join giveaway mama aqif nie..hihi
    tp ifa letak pic mase konvo ye..xpe kan2..
    ifa xkawen lagi..single mingle gitu..=)

    http://tiefazatie.blogspot.com/2010/05/hadiah-ulangtahun-perkahwinan.html

    ReplyDelete
  8. salam...nieza dah join giveaway mama aqif nie nanalah tau leh menang..heheheh

    http://adiezaqistina.blogspot.com/2010/05/hadiah-perkahwinan-contest-by-mama-aqif.html

    ReplyDelete
  9. waduh²...
    G`A lagi... :-)
    tapi segan bangat coz pic tak cun weh..
    hihhihii

    ReplyDelete
  10. marina, brp byk gambar nak letak?, 1 cukup ke?

    ReplyDelete
  11. Saya datang nie!!! :-)
    Slamat menerjah ye mama aqif...

    http://adedory.blogspot.com/2010/05/hadiah-ulangtahun-perkahwinan.html

    ReplyDelete
  12. hye salam ni link saya
    http://ibudamia.blogspot.com/2010/05/hadiah-ulangtahun-perkahwinan.html

    ReplyDelete
  13. kita join yer...

    http://aarin-luv-contest.blogspot.com/2010/05/hadiah-ulangtahun-perkahwinan.html

    ReplyDelete
  14. ok marina..kak ayu join ga ni..boleh tgk n3 kat bawah ye...

    http://hadifhadifah.blogspot.com/2010/05/hadiah-ulangtahun-perkahwinan.html

    ReplyDelete
  15. cantiknyer gambar kawen mama aqif nih.. glamor nyer..

    ReplyDelete
  16. hahaha confirm hbs je GA ni mama aqif buang gmbr2 kawin ni dari blog..malu ar :(

    ReplyDelete
  17. me mesti join!!!

    http://waqaida4ever.blogspot.com/2010/05/hadiah-ulangtahun-perkahwinan.html

    warning: entry y SGT panjang!! ;p

    ReplyDelete
  18. rse mcm baru jer pn.marina kwen kn...tetiba teringat memori saat tuh..

    ReplyDelete
  19. jom joinnn...cantik wedding pic tu!!!
    Tahniah....

    ReplyDelete
  20. salam kenal..dah join GA...nti dtg terjah...TQ...

    http://hepicontestmum.blogspot.com/2010/05/hadiah-ulangtahun-perkahwinan.html

    ReplyDelete
  21. salam

    syn nak join gak...

    hadiah ulangtahun contest

    sila jengah blog sy k

    ReplyDelete
  22. nk join..nak join gak nanti...hehehe...

    ReplyDelete
  23. yeye dah join...ni link url :

    http://caersasuke.blogspot.com/2010/05/contest-hadiah-ulangtahun-perkahwinan_31.html

    ReplyDelete
  24. dah join...nie dia...hehehe...

    http://intankuterpilih79.blogspot.com/2010/06/hadiah-ulangtahun-perkahwinan.html

    ReplyDelete
  25. salam kenal...

    ros dah join
    http://rosrusli.blogspot.com/2010/06/hadiah-ulangtahun-perkahwinan.html

    TQ ya...

    ReplyDelete
  26. salam kenal..
    ni entry mama ye, dh ikut seme rules dah :

    http://myprecious07.blogspot.com/2010/06/hadiah-ulangtahun-perkahwinan.html

    ReplyDelete
  27. salam..nak join..

    http://dyahahaslittlecottage.blogspot.com/2010/06/hadiah-ulangtahun-perkahwinan.html

    tq

    ReplyDelete
  28. NAk join jugak!!

    http://sukasukadotcom.blogspot.com/2010/06/hadiah-ulangtahun-perkahwinan.html

    TQ

    ReplyDelete
  29. Salam perkenalan..

    sy dh joint..ni link saya
    http://mamakerry.blogspot.com/2010/06/hadiah-ulangtahun-perkahwinan.html

    Hadiah Ulangtahun Perkahwinan

    nnti terjah la..inform kalo ade yg x ok ek..TQ.

    ReplyDelete
  30. saya dah join contest ni...

    nnt rerajin arrr terjah kat sini...
    http://syawalsimpsons.blogspot.com/2010/05/hadiah-ulangtahun-perkahwinan.html
    aper2 pun happy anniversary...

    ReplyDelete
  31. mama aqif..entry saya da siap...

    jom bace hehehe

    http://thehappylifes.blogspot.com/2010/06/hadiah-ulangtahun-perkahwinan.html

    ReplyDelete
  32. nak join gak tp gambo takder aa cun melecun sgt pung, boleh ker??? heheheh....

    nnt jgn luper msk blog http://www.yuxanlee.blogspot.com

    ReplyDelete
  33. Menjoinkan diri dengan sepenuh jiwa raga..

    http://daddyaeman.blogspot.com/2010/06/hadiah-ulangtahun-perkahwinan.html

    ReplyDelete
  34. me dh join!

    http://suzie284.blogspot.com/2010/06/hadiah-ulangtahun-perkahwinan.html

    ReplyDelete
  35. salam...

    mamaIMAN dah join
    sila terjah tengok kot2 x cukup syarat ke..

    http://mamasayangiman.blogspot.com/2010/06/hadiah-ulangtahun-perkahwinan_13.html

    ReplyDelete
  36. salam
    dh join
    maaf tak dpt letak byk gmbr sebab cd dah ilang
    ini je yg ada

    hadiah ulangtahun perkahwinan

    ReplyDelete
  37. dah join. jom tengok!
    http://syidamislan.blogspot.com/2010/06/hadiah-ulangtahun-perkahwinan.html

    ReplyDelete
  38. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  39. salam...dah join...

    http://kontahadif.blogspot.com/2010/06/hadiah-ulangtahun-perkahwinan.html

    mari tgk...:)

    ReplyDelete
  40. Salam anniversary. me dah join.

    http://alinalancontest.blogspot.com/2010/06/hadiah-ulangtahun-perkahwinan.html

    ReplyDelete
  41. Salam, hepi anivesari...
    saya join..

    http://ejanblog.blogspot.com/2010/06/hadiah-ulangtahun-perkahwinan.html

    tq:D

    ReplyDelete
  42. saya join jugak contest ni...

    http://onshoppershop.blogspot.com/2010/06/hadiah-ulangtahun-perkahwinan.html

    ReplyDelete
  43. nak join gak.... 1st time try ni... sebenarnya tak bape nk pandai..baru nk belajar2 berblog nie... kalo salah tlng tunjukkan yerk...

    ReplyDelete
  44. nk join gak wpun disaat akhir

    http://anakku-een.blogspot.com/2010/06/hadiah-ulangtahun-perkahwinan.html

    ReplyDelete
  45. lupa lak... ni link yer erkkk...

    http://qasehkuqalesya.blogspot.com/2010/06/hadiah-ulangtahun-perkahwinan.html

    ReplyDelete
  46. salam pkenalan..cuba join contest ni,,,

    http://fasyafrina.blogspot.com/2010/06/hadiah-ulangtahun-perkahwinan.html

    ReplyDelete
  47. salam
    mamazakwan nk join! :)

    http://zakwan-afif-najmi.blogspot.com/2010/05/hadiah-ulangtahun-perkahwinan.html

    ReplyDelete
  48. salam...

    saya dah join GA ini

    ini link saya : http://adamnigina.blogspot.com/2010/06/hari-ulangtahun-perkahwinan.html

    ReplyDelete
  49. salam,
    saya dah join..huhu..ini link saya ye..
    http://fazdarazat.blogspot.com/2010/06/hadiah-ulangtahun-perkahwinan.html

    ReplyDelete
  50. sy join gak..last minute n3.. :)
    http://kinna-kayrie.blogspot.com/2010/06/hadiah-ulangtahun-perkahwinan.html

    ReplyDelete

nuffnang