nuffnang

heartbeat.my

Tuesday, May 18, 2010

I'm Back!!!

Selepas agak lama menyepi, akhirnya baru la mama aqif blh la nak kembali berblog ni :) sekarang mama aqif berada di shah alam sejak ptg semalam bagi menyiapkan binding thesis..dok mencarila kedai yg leh bind dalam masa sehari tak kisahla kena byr lebih sikit pun..alhamdulillah ada 1 kedai ni sanggup..tu yg lepak shah alam tunggu diorg siap bind..diorg janji dalam kul 12 siap..tinggal aqif ngan tok mek nya..memula minta tlg mama ilah jagakan tp tetiba mama ilah ada emergency terpaksa balik kelantan, so terpaksa la mama tepon papa mintak tlg balik jaga aqif..hhmmm nak g mana ye nak tunggu kul 12 or 1 ni? :D jeng..jeng..jeng...
mama aqif mengejar date line sebenarnya. last week kejar dateline nak uplaod markah.dok mengamuk je ngan system asyik takleh nak upload jer, system down la, error time la n bla bla bla..tension giler! di samping tu mama aqif dok betulkan apa yg patut dissertation mama aqif sebelum nak di bind..bila kat umah mmg takleh nak buat apa dah internet slow sgt takleh la nak layan blog ni..entry sebelum ni ada yg mama aqif buat auto publish tu yg konon2 nya cam update je padahal dah berkurun mama aqif tak sempat nak update..:(
bnyk sebenarnya mama aqif nak kongsi, last week hr jumaat mama aqif dtg gak ke shah alam nak check format report, on the way
ke shah alam, mama aqif n mama ilah accident kat highway Duke :( alhamdulillah kami tak pape..tu yg semalam kat tmpt accident tu mama aqif bwk kete slow giler takut maa...pastu belom kes kena kejar dek kera2 yg nakal tu kt dalam fakulti kat shah alam..tension la, bnyk sgt kera dok aim je nak kejar org..lapar sgt dah ker?mama aqif dah la fobia ngn binatang2 tu sbb penah kena serang satu ketika dulu ...wah, sgt menduga!
ok, mama aqif nk bersiap nk hntr kwn ke fakulti, dia nk present progress report phd dia ..then, mama aqif leh la merayap kemana2 nak tunggu report siap bind ngan nak tunggu kawan tu siap present..

2 comments:

  1. mama aqif jaga diri bebaik...kenapalah mama aqif tak bagi kera tu makan...cian diorang tu lapar...mcm mana bleh xcident tu...hope drive carefully

    ReplyDelete
  2. ade lg tak minyak atas jln tu? :(

    ReplyDelete

nuffnang