nuffnang

heartbeat.my

Saturday, May 8, 2010

Bercuti di Mache Part 2

Jap lagi mama aqif nak bawak tok mek g klinik kat ketereh..tok mek ngadu sakit lutut dan ada org bgtau yg klinik kat ketereh ni bagus..tu yg mama aqif balik kelate..sambil2 leh tgk nenek aqif :)

actually semalam mama aqif bertolak balik kelate dalam kul 6pg ngn mama ilah ..smpi kat mache ni dalam kul 11.30pg..tak sempat nak tulis pape entry sbb biasala kalau dah balik kmpg ni bnykla ceritanya..tak lama tu cik didiey smpi dari kl dia balik naik flight sempena cuti semester, ayah teh aka uyie pun balik gak..yg g amik diorg ayah ngah aka aie..lagi la meriah ..

malam td ayah ngah ngan ayah teh yg dk jaga aqif ngan cik didiey, mama aqif tido je hak3 :)) bg can la kt mak sedara n ayah sedara jaga plak ;p

mlm ni kami akan tido kat kota bharu plak..nenek ajak balik kota bharu kat pasir pekan..hehehe esok2 leh g shopg plak :D

5 comments:

  1. mama aqif..bestnyer balik klate..Ketereh tuh kampung hubby kiter tau..klinik maner nak g ni? klinik ehsan?klinik ziyad?
    Anyway kim salam kat kota bharu..oyak akhir bulan mama dhiya kelik..hehe
    indunyer kelate...

    ReplyDelete
  2. hehehe mmg best bercuti tp ...balik je kerja menanti..

    jomla kita ramai2 buat trip ke klate, eily ada tu nak tlg jadi tourist guard ;p

    ReplyDelete

nuffnang