nuffnang

heartbeat.my

Friday, May 28, 2010

Contest Hadiah Untuk Eriem

Ni mode 'melekat' ;p so entry baru semuanya kt bwh :)

Yeyeye mama aqif nak buat contest special untuk besday eriem yang akan datang pada 28 Mei ini...so kawan2 mehla join contest ni.. maaf kalau ada pelbagai kekurangan almaklumla 1st time nak buat..mama aqif akan buat 2 contest sekali gus..yg pertama Hadiah Untuk Eriem..

Syarat2nya mudah je :)
1) Add blog mama aqif dan blog ibu eriem dalam senarai bloglist
- supaya blh tahu update ttg contest ni
2) nak jd follower ke tak nak ke terpulangla tak paksa pun
3) Buat entry yg bertajuk 'Hadiah Untuk Eriem'
4) Dalam entry tu wish besday for eriem
-tak kisahla in english or in malay ..buat ayat2 best sikit la cam poem ke sajak ke apa ker asalkan yg menarik, yang indah, yg baik2 ditujukan khas untuk besday boy Eriem :)
5) letak banner di atas dalam entry tu
- nak link back ke blog ni ke tak ke tak kisah
-sekadar nak promote muka Eriem jer :)
6) dah siap tu tinggalkan la link kat bhgn komen tau
Tarikh tutup : 28 Mei 2010
(1.00 ptg)
nota kaki :
-juri adalah ibueriem, ayaheriem dan eriem sendiri. so buatla ayat2 yg menarik tau :)
-mama aqif anggap segala ucapan, wishes dan segala-bagai tu adalah hadiah utk eriem dari anda semua.
-terima kasih kerana memeriahkan contest ini
-hadiah akan diumumkan kemudian

25 comments:

  1. zai mesti join punya...contest senang nie...

    ReplyDelete
  2. hehehe mmg senang jer..saje nk bg eriem hepi di hari lahirnya :)

    ReplyDelete
  3. alamak mama aqif... saya ni paling lemah bab2 karang ayat bombastik. sbb tu sedar diri confirm susah nk menang join contest2 cenggini. len la klu contest design2 hehehe... tp saya akan gigih mencuba jugak! berusaha! kataku utk diri sendiri hahaha

    ReplyDelete
  4. Mama Aqif
    nak join contest hadiah utk eriem nih..

    http://violetgloves.blogspot.com/2010/05/hadiah-untuk-eriem.html

    semoga ada luck..hehe

    ReplyDelete
  5. salam..nak join...ni url saye...

    http://dyahahaslittlecottage.blogspot.com/2010/05/contest-hadiah-untuk-eriem.html

    tq...

    ReplyDelete
  6. aunty wan, mama aqif target nak buat contest yg simple..ingatkan ayat yg indah tu dalam 2 3 ayat je takdela berjela2 ;p tp kalauu pnjg2 pun ok je :) ok aunty wan, chaiyouk!! - mama aqif-

    ReplyDelete
  7. utk bionic women aka eily,ngan dyahaha mekasih join :) mama aqif dh terjah..kita tunggu eriem plak g terjah..:) good luck ya

    ReplyDelete
  8. salam...

    happy birthday eriem!!

    ni entry special utk bday boy:

    MY ENTRY CLICK HERE!

    hope u'll like it :)

    ReplyDelete
  9. http://zakwan-afif-najmi.blogspot.com/2010/05/hadiah-untuk-eriem.html

    mamazakwan dh join! :)

    ReplyDelete
  10. http://mon2stuff.blogspot.com/2010/05/hadiah-untuk-eriem.html

    ReplyDelete
  11. hye mama aqif..
    ifa nak join ek..
    nie link ifa

    http://tiefazatie.blogspot.com/2010/05/contest-hadiah-untuk-eriem.html

    happy birthday Eriem!

    ReplyDelete
  12. Jom join blog saye
    http://terataimewangi.blogspot.com
    ♥nice blog

    ReplyDelete
  13. SALAM SIS..
    JOIN UR CONTEST..
    MAY ALLAH BLESS UR SON N UR FAMILY :)

    http://puterisabaa.blogspot.com/2010/05/hadiah-untuk-eriem.html

    ReplyDelete
  14. kami join yer. jemput review!

    http://alinalancontest.blogspot.com/2010/05/hadiah-untuk-eriem.html

    ReplyDelete
  15. Salam awak,

    Ni link saya..salam kenal yer

    http://ometomeiorked.blogspot.com/2010/05/contest-hadiah-untuk-eriem.html

    ReplyDelete
  16. Salam Mama Aqif

    Saya nak join contest ni jugak

    Ni link ke blog saya http://nani-pojan.blogspot.com/2010/05/hadiah-untuk-eriem.html

    Mekasihhh

    ReplyDelete
  17. salam pkenalan.. sy dh join.. terjah yep:

    http://fasyafrina.blogspot.com/2010/05/hadiah-untuk-eriem.html

    ReplyDelete
  18. menyahut cabaran ><

    mama aqif, ini penyertaan dari saya, jemput singgah yep ^^'

    http://wansteddy.blogspot.com/2010/05/hadiah-untuk-eriem.html

    ReplyDelete
  19. Ku turut memeriahkan... :-)
    Slamat menerjah..

    http://adedory.blogspot.com/2010/05/hadiah-untuk-eriem.html

    ReplyDelete
  20. Salam, saya join contest

    http://ejanblog.blogspot.com/2010/05/hadiah-untuk-eriem.html

    tq..

    ReplyDelete
  21. salam
    untuk eriem

    http://seindahbayu.blogspot.com/2010/05/hadiah-untuk-eriem.html

    ReplyDelete
  22. akhirnyer..sy join jgk contest..my first eva contest..=)

    http://zyufa.blogspot.com/2010/05/hadiah-untuk-eriem.html

    ReplyDelete
  23. Salam perkenalan dari Kak Nida..

    Kak Nida mencuba ye.. mudah2an ada rezeki..aminnn

    Terimalah hasil Kak Nida :)

    http://nisajijah.blogspot.com/2010/05/contest-hadiah-untuk-eriem.html

    tq

    ReplyDelete
  24. salam mama aqif..
    saya dah join..

    http://hatisamronkin.blogspot.com/2010/05/contest-hadiah-untuk-eriem.html

    epi besday eriem!!!

    ReplyDelete
  25. Salam perkenalan,

    saya join juga,

    ni link entri ye..



    http://ummuabdullahdanhajar.blogspot.com/2010/05/hadiah-

    untuk-eriem.html

    ReplyDelete

nuffnang