nuffnang

heartbeat.my

Tuesday, May 25, 2010

Family Day - part 2

Kami bertolak ke Kuantan pukul 2 ptg dgn NAGA mama ilah..CICAK mama, papa aqif yg guna :) kebetulan plak NAGA mama ilah dah sembuh, tu yg naik NAGA ..kitorg smpi dalam kul 4.45ptg kat de rhu resort..alhamdulillah aqif takde la buat perangai sgt

berposing dalam NAGA

slps check in dlm bilik..time ni aqif dah kena rembat dek bilik lain

kat tgh pdg nak start main game..sebenarnya time ni aqif mengantuk sgt2

dlm bilik bersama tok mek - bersiap nk g dinner

konon2 bulat je mata si aqif ni

aunty rosiah ngn hubby nya uncle syed

musuh ketat aqif : aunty aishah dan cik ila

mama aqif ngn kak ina bersiap nak main kaki 3

proses usaha memujuk aqif oleh aunty fairuz tp tidak berjaya ;p

aqif ngan aunty ainun

aqif bersama mamanya yg comey hak3 :p

bila dah puas mandi kolam, kitorg bertolak balik dlm pukul 1.30ptg kot ntah tak ingat plak kul berapa..yg ingt papa aqif called bgtau program papa dah habis..so papa tunggu mama kat uitm jer..

smpi uitm dlm kul 3.30ptg, tgk papa ngah tido keletihan dalam kete depan umah tamu uitm..yg lg best smpi je jengka, aqif bg 'hadiah' kt mama iskh3..ada ka patut..alang2 bersama ngn papa, mama bwk aqif g klinik terus sbb ruam aqif makin teruk jer..

1 comment:

  1. sekarang ni kan cuaca panas, baby mudah berpeluh sebab tu la kena ruam, sama cam anak akak pun, ada gak ruam kat leher...selalunya akak letak bedak berubat agnesia (dlm botol merah), amat berkesan

    ReplyDelete

nuffnang