nuffnang

heartbeat.my

Friday, May 21, 2010

Dinner Semalam

malam tadi, mama ilah nak dtg dinner kat umah..apatah yg dia ngadanya..kononnya nak makan ikan kering ;p alang2 tu papa aqif akan balik (sbb hari ni papa aqif ada keja kat jengka) so mama aqif pun masak la gitu2 je (sbb tak pandai masak pun) dgn dibantu oleh mama ilah

ni la hasilnya, ada lala masak merah (tak jadi kaler merah pun :( ) , ada kangkung belacan, sotong goreng halia, ikan kering goreng, celur terung, ada ulam, ada sambal belacan dan ada budu :)

hari ni plak, mama aqif akan punch out awal sbb nak g family day matematik kat de rhu resort, kuantan..tp sian mama, papa aqif tak dapat join sbb papa ada kije kat jengka sob..sob..sob..

mama aqif akan ke kuantan ngan mama ilah, bwk sekali si aqif n tok mek..semestinya naik kete NAG mama ilah..kete dia baru siap baiki (gara2 accident kat highway Duke). nnt mama aqif upload gmbr2 kat sana ye..

ok nak g besiap dah .. :)

1 comment:

  1. hehe..tgk lauk ni lapar la pulak...nak gi kantin la..cari nasik...jom marina..

    ReplyDelete

nuffnang