nuffnang

heartbeat.my

Friday, May 21, 2010

KID'S FUN TIME CONTEST BY FUNZ-UNIVERSE & SIMFONIKASIH.NET

mama aqif nak join contest tuk aqif lagi..kali ni dianjrkan oleh funz-universe dan simfonikasih.net

gambar ni ketika first time bawak aqif g taman permainan..aqif plak sgt teruja tp sbb dia takleh jalan lagi so takleh la nak main kan :) gambar tu waktu try letak aqif kat papan jongkang-jongket..tgkla muka aqif tu excited semacam je ;p

-Nama follower : mama aqif

- Nama penuh : Marina binti Mohamed

- Nama anak : Mohamad Thaqif Amsyar bin Mohd Syaiful Azli

-Umur anak : 7 bulan

- Email :
arine82@yahoo.com

THIS CONTEST IS BROUGHT TO YOU BY http://funz-universe.blogspot.com & www.simfonikasih.net"

1 comment:

  1. Terrer la Aqif ni. Dah pandai main jongkang-jongket :-)
    Terima kasih kerana join contest. Saya dah masukkan link contest di sini ---> http://simfonikasih.net/?page_id=2144 Oleh kerana tarikh tamat contest dah dilanjutkan ke 13 Jun, tarikh keputusan diumumkan akan diberitahu nanti :-)

    ReplyDelete

nuffnang