nuffnang

heartbeat.my

Thursday, May 6, 2010

Cerita ceriti

Cadangnya esok nak balik kelate tgk nenek aqif tp tak tahu la lagi sbb papa aqif baru je habis kursus di kluang dan baru bertolak balik ke kuantan..pastu nak kena drive ke jengka plak..kul berapa la papa aqif nk smpi umah..maunya kul 1pg ..aqif plak jenis yg suka 'beronar' dlm kete so kitorg kena bertolak sebelum subuh utk perjalanan jauh nak bg aqif tdo je dlm perjalanan..ni papa smpi lewat kesian la plak nak kena bertolak ke kelantan plak..hhmmm tgkla keadaan mcmana..
mama ilah ngan aunty za nak join blk sekali tp kete asing2 la..ok gak leh buat teman sbb risau cermin kete belum bertukar lagi, dah makin teruk je mama aqif tgk..mama aqif tak sempat sgt nak uruskan hal cermin kete tu sbb nak kena g mentakab or kuantan..agak kesibukan sikit la..harap2 takde pape la dlm perjalanan tu
--amin--
hehehe, pengumuman tuk sape2 yg nak jon contest mama aqif, hadiah akan ditaja oleh ibu eriem :) skrg ni ibu eriem sdg memerah otak nak bagi hadiah apa..itu, biarkan ibueriem je yg pikir..kawan2 yg lain pikir buat ayat tuk contest tu ok :) doakan ibueriem bagi hadiah yg best2 tau :p
utk contest yg kedua akan diberitahu kemudia..tak sempat la :( selalu berblog ni kat opis internet laju sikit..kat umah ni sgt slow :(( almaklumlah mama aqif ni dok kwsn kampung :)

2 comments:

  1. wahhh mesti best ni bila mama aqif nak buat contest..

    ReplyDelete
  2. salemat balik kg...berhati2 di jln raya..

    ReplyDelete

nuffnang