nuffnang

heartbeat.my

Friday, April 2, 2010

SPSS dan Honda Accord

Skrg berada di perkarangan student di FSKM, UiTM Shah Alam..mama aqif ngah tunggu supervisor ada temujanji nak juma..pagi tadi dah jumpa pastu berehat jap sementara tu mama aqif leh ar edit data dalam spss. jap lagi nak jumpa tuk buat analisis data plak..

tadi sempat la lunch ngan aunty niza, dia bawa mama naik kete baru dia..honda accord tau..lupa plak mama nak amik gmbr kete aunty, kalau tak..leh post gmbr kat sini kan..kete aunty kaler pearl white plat J**1997 :) actually tu kete uncle Emran..skrg ni uncle tak balik lagi dari Egypt tu yg aunty bwk kete tu..bahaya tinggal kat umah :p aunty niza ckp, uncle emran balik ptg ni tp esok kena g UK plak..iskh3 busy betul uncle..apa yg mama tahu, bulan 5 aunty nak ikut uncle g Korea..best tu..bila la aqif leh round dunia jugak cam tu? :D --->pening papa nak kena jawab ;p

okla, mama dah nak kena jumpa prof ni..huhuhu ptg ni mama kena drive balik jengka sorg2..ntah kul berapa la baru sampai..takutnya nak drive sorg2 mlm2 :(( doakan mama aqif selamat dalam perjalanan ye..

chow..salam

No comments:

Post a Comment

nuffnang