nuffnang

heartbeat.my

Friday, April 30, 2010

Sedondon With Daddy Giveaway


Kali ni mama nak masuk GA yg melibatkan papa plak..leh ar promote my mr hubby plak :p
Kali ni GA dianjurkan oleh
http://nurshahfamily.blogspot.com/ ..mehla kita ramai2 masuk bagi penganjur pening nak pilih pemenang :p

ni gambar nya :


Actually, ni masa aqif umur 6 bulan dan kami teringin la nak amik gambar aqif ni..alang2 nak amik gmbr aqif so papa pun pakailah baju yg sama ngan aqif kaler biru..ngan mama sekali kena pakai baju biru (wpun tshirt je yg mama ada kaler biru tu )..papa suka je pakai baju sama warna ni mama je yg agak kurang baju yg sama kaler ngan diorg ni :p

so kawan2 aqif, marilah memeriahkan GA ni ..menang ke tak menag ke tolak tepi dulu k :) good luck aqif :)

1 comment:

  1. salam perkenalan...

    terima kasih join giveaway nur hehehe..

    good luck ye...

    ReplyDelete

nuffnang