nuffnang

heartbeat.my

Friday, April 30, 2010

1st Season : Cute Baby in Blue Contest



GRAND PRIZE FOR FINALE SEASON IS 3D2N FULL PACKAGE @ REDANG/LANGKAWI ISLAND & 70PCS 4R SIZE PHOTO SPONSORED BY MOMGUESS.BLOGSPOT

serius?! mama aqif tengok hadiah ni mak ai sgt la menarik..bercuti ke pulau tu di taja plak tu..apa lagi jom ramai2 kita memeriahkan contest ni yang dianjurkan oleh aunty suziey (http://szsh.blogspot.com/) dan aunty ina momguess (http://momguess.blogspot.com/)..

Untuk makluman, contest ni ada beberapa season ;

summary :
1st Season (21 April - 15 May)
Season 2 (21 May - 15 June)
Season 3 (21 June - 15 July)
Season 4 (21 July - 15 Augus)
Season 5 (20 Aug - 15 Sept)
FINALE SEASON ( 20 Sept - 15 Oct)
(ni mama amik dari blog
aunty suzie)

so, jomla join ramai2..

Untuk aqif, mama try gambar yg diambil baru2 ni..mama ilah kata dia sgt sukakan gmbr ni so mama pun try la guna tuk contest kali ni..mana tahu ada rezeki aqif :) --amin--



Nama : Mohamad Thaqif Amsyar bin Mohd Syaiful Azli
Umur : 7 bulan
D.O.B : 29 Sept 2009

diingatkan hadiahnya sgt lumayan...takkan tak berminat kot? :p

"GRAND PRIZE FOR FINALE SEASON IS 3D2N FULL PACKAGE @ REDANG/LANGKAWI ISLAND & 70PCS 4R SIZE PHOTO SPONSORED BY MOMGUESS.BLOGSPOT"

2 comments:

nuffnang