nuffnang

heartbeat.my

Friday, April 16, 2010

FACE EXPRESSIONS CONTEST



Dikala mama aqif ngah busy giler ni sempat lagi menyinggah blog mama naza (link) tgk ada contest yg cam menarik jer nak aqif masuk..bolehla memeriahkan blog mama naza :)



Nama penuh : Mohamad Thaqif Amsyar bin Mohd Syaiful Azli

Umur : 6bulan

Catatan gambar : Aqif ketika ini suka sangat bercakap sambil memuncungkan bibirnya. Tapi tak sangka plak ada org cakap gaya ni seksi..hehehe seksi ke?

So kawan2 jom kita serbu mama naza punya blog sambil masuk contest leh cuci mata beli barang2 keperluan anak, takpun nak tempah hantaran ker (terutama tuk mama ilah bagus ni survey tuk buat hantaran), tempah kad pun boleh.

Link blognya : http://mamanazashop.blogspot.com/

(Sekadar menyelit) aqif suka mesti kawan2 suka kan


No comments:

Post a Comment

nuffnang