nuffnang

heartbeat.my

Friday, April 30, 2010

Merdeka !! :)

Alhamdulillah mama aqif dah lepas pun present projek akhir ..sebelum ni sgtla berdebar2 rasa tak tenang duduk..semua kerja tak menjadi dok risau ke projek akhir tu..so skrg sgt release wpun hakikatnya byk kerja sedang menanti ..alhamdulillah segalanya ok :) so skrg tinggal nak betulkan apa yg patut dan 17hb Mei nnt submit hardcopy n softcopy..

Thanx tu my mr hubby yg sudi temankan mama gi present (terpaksa amik EL), sudi jadi driver mama wpun ngah kepenatan baru balik outstation n sudi bersusah payah dan berkorban selama 2.5tahun ni ..sesungguhnya jasa mu amatla dihargai :)

Actually, semalam bertolak kul 5pg dari jengka ke shah alam sbb mama org pertama present kul 8.30pg..memula plan nak g rabu ptg tp memandangkan aqif yg sedang 'beronar' so mama decided nk bertolak pagi dan papa aqif pun sudi nak temankan mama..

dalam perjalanan tu, tetiba something happen cermin kete retak terkena batu tp sbb lebih risaukan nk present so tak la di hiraukan sgt ttg cermin tu..pas present tu br la tgk betul2 cermin kete dah retak sgt tak tahu smpt tak nak balik jengka ..tepon dua tempat suzuki service center, diorg ckp rege cermin tu dalam rm2500 , lg 1 tempat tu dia bg dlm rm2200 tp kena tempah dulu la cermin tu n bayar deposit..huhuhuu mahal tu ;(( pas tanya diorg ok tak drive lagi, diorg kata ok je lagi so kami pun balikla pahang..diorg cuma pesan jgn letak kete kt tempat panas dan jgn buka cermin kete ...tulah dugaan mama tuk habiskan pengajian ini ..

apapun sgt bersyukur semuanya selamat dan mama pun dah habis belajar tinggal nak bind je thesis tu ..

skrg ni dok pulun nak menanda plak..kpd Aunty Sarah, mama ilah dan Aunty Fazillah..tunggula ye bundle anda..sgt berterima kasih kerana memahami :)

skrg mama dah merdeka !! tinggal lagi nak merdeka dari menanda paper plak :p

kepada Aunty Sarah, mama aqif doakan semoga berjaya dan bertabahlan untuk 1 semester je lagi..jgn berputus asa..chaiyouk!!

3 comments:

  1. tahniah mama aqif...apa yang diusahakan membuahkan hasil...

    ReplyDelete
  2. tahniah...semuanya berjalan dengan lancar

    ReplyDelete
  3. tahniah pn.marina...usaha tangga kjayaan...=)

    ReplyDelete

nuffnang