nuffnang

heartbeat.my

Sunday, April 25, 2010

All the best


Sorry tak dapat nak tampal di depan bilik kerana masalah printer so tgk sini je la carry mark :)

Id No C.Mark (40)
2009658742 36.94
2009680298 30.92
2009662764 29.49
2009631478 28.83
2009886264 28.28
2009234106 26.17
2009424182 26.11
2009648968 24.49
2009251246 24.36
2009453324 24.29
2009219756 23.29
2009433644 20.68
2009241314 19.77
2009423438 19.31
2009626224 17.68
2009883318 17.37
2009664362 16.82
2009257856 13.91
2009828142 12.14
2009268458 12.04
2009459966 5.54


semoga berjaya untuk esok..pesan saya cuma :

1) pastikan tidur cukup
2) sediakan kelengkapan untuk esok seawalnya supaya tidak kelam-kabut
3) bawa sweater sebab DSG sangat sejuk terutama di bahagian hadapan
4) cuba jawab sebaik mungkin dan kurangkan kesalahan minor
5) bawa bertenang, jangan gabra
6) mulakan dengan bismillah
7) anda sudah berusaha, selebihnya bertawakkal la ok :)

so all the best
pesan ditaja oleh thaqif :) (yelah mamanya terpaksa tinggalkan dia semata2 nak siapkan carry mark ni tau : p )

3 comments:

  1. mama ajar mate ker...selamat marking yer..

    ReplyDelete
  2. aah ajar math ..sgt susah nak bagi student suka dan fhm math :( adakah diri ini yg tak pandai mengajar? :((

    ReplyDelete
  3. baru tau ke?? garang sangat kot.. huhuhu.. ada ke post carry mark cni.. sje nk pomot blog r tu..

    ReplyDelete

nuffnang