nuffnang

heartbeat.my

Wednesday, April 21, 2010

Contest: Best Moment Mommy To Be


Mummy Chubby buat contest tuk org pregnant plak..mama aqif pun geledah la gmbr2 yg ada..baru perasan mama aqif bukannya suka bergambar sgt dan takde pun time pregnant bergambar sorg2.ni pun jumpa gambar waktu g indon ngn trip uitm..time ni mama aqif pregnant dah 6 bulan lebih tp sempat lagi merayap merata2 :D

Ni gmbr kat Lobang Japang, Bukit Tinggi Indonesia bersama adik ipar cik didiey

nama : marina binti mohamed

email: arine82@yahoo.com



sekadar tatapan : ni gmbr ketika di bukit tinggi

2 comments:

  1. mama aqif still cute kalo preggy,tp akak...bulat semcm...muka ja dah mcm jambu air. pasal makanan baby umo 6 bulan tu selalunya akak buat bubur nasik, campur karot n kentang, pastu blend, insyaallah sikecik suka.

    ReplyDelete
  2. hai mama aqif....mummy terjah nak amik gambo nih...TQ join contest mummy yer.. GUD LUCK

    ReplyDelete

nuffnang