nuffnang

heartbeat.my

Wednesday, March 31, 2010

happy birthday aunty kayda

hepi besday aunty kayda..aqif doakan aunty dan family sentiasa sihat ceria dan dirahmati Allah..

Mama aqif sent by hset sbb ni ngah dlm taklimat perolehan.mama tak nak gi sebenarnya sbb mama nak key in and analyse data dlm spss, ada lg 400 data yg blum key in..tp mama ilah ckp td wajib g taklimat.dtg je audi,mama xkena pegi pun mama ilah je yg wajib gi..hampeh je..mama dah terperangkap dalam audi ni..tu yg jadinya dok main tenet dlm hset :D
Mama ngah dok cari idea mcmana nk meloloskn diri dr audi ni..

Entry kali ni xde gmbr xreti nk upload dr enset

2 comments:

  1. tq..tq..tq...tq aqif...hope aqif pun mbesar dgn cemerlang dan gemilang!!

    uisshhh 400 data tu mama aqif...byk nyer..nnt data2 tu nak kena analise ke?

    ReplyDelete
  2. aah la ibueriem, dah key-in kena la analyse plah..huhuhu tak sabar nak habis belajar

    ReplyDelete

nuffnang