nuffnang

heartbeat.my

Friday, March 26, 2010

Hadiah dari mama


Jumaat lepas, mama belikan Aqif walker kaler kuning sweet cherry ngan beli baju baru ..cantik tak? Papa pesan ngan mama belikan Aqif walker yg bnyk mainan kt depannya dan inilah hasilnya :p mama cari kat Jusco Bukit Raja jer..sebenarnya mama tak berapa berkenan Aqif guna walker sbb Aqif tu hyper-active takut la nnt jatuh ke apa ke kan ke bahaya, lagi pulak walker kan tidak digalakkan utk baby..tp Aqif kan dah berat 8kg lebih so manala tok mek nya tak larat nak dukung dia..tu yang papa suh mama belikan walker tuk Aqif. Sekurang2 nya tok mek tak kenala dukung dia dan takdela Aqif dok mengutip barang2 kat lantai :p

Ngah jalan2 kat Jusco tu mama jumpa plak baju baby yg cantik2 kat Disney World, ngah offer plak tu so mama jadi rabun mata ..hak3 hasilnya Aqif la yg dapat byk baju..romper pigeon beli kat jusco 4 helai, baju disney 3 pasang..best betul Aqif..tuk mamanya tak de pun..

Tapi sehari sebelum tu mama ada belikan hadiah untuk nenek dan tok mek..mama beli kain sutera 1 Malaysia tuk diorg sbg tanda kasih sayang dari mama..so nenek n tok mek dah dapat hadiah, Aqif pun dah dpt hadiah jugak so tinggal papa je lagi..nak bg apa ye tuk papa? papa, papa nak hadiah apa? tungguu....:p

Posted by Picasa

3 comments:

  1. mama, adiah untuk cik dd jgn lupa tau.. cian cik dd...

    ReplyDelete
  2. hak3 cik dd dah kaya takpe..leh beli sendiri :D

    ReplyDelete
  3. amboi.. mne aci.. cikk dd nk gak.. mama aqif da kje byk uit.. cik dd mne de uit..

    ReplyDelete

nuffnang